jueves, 22 de diciembre de 2011

ÈXIT A LA INAUGURACIÓ DE L'ESPAI D'ART CINÈTIC JORDI PERICOT

El Museu Municipal de Nàutica es va omplir de gom a gom el dissabte 17 de desembre per a la inauguració de l'Espai d'Art Cinètic Jordi Pericot. Prop de dues-centes persones van voler assistir a la presentació oficial d'aquesta mostra, que reuneix una trentena d'obres de l'artista i catedràtic masnoví. En el torn dels parlaments, el regidor de Cultura, Jaume Oliveras, va remarcar la importància d'aquest espai i, a més de fer un repàs per la trajectòria de Pericot, li va agrair la decisió de donar les obres.
Per la seva banda, Pericot, visiblement emocionat, va agrair al Museu i l'Ajuntament la creació de l'espai que porta el seu nom i en el qual han treballat tres regidors i regidores de Cultura de tres equips de govern diferents. A més, va explicar breument la composició dels subàmbits en què s'han dividit les obres, els quals repassen les diferents etapes per les quals va travessar la seva relació amb l'art cinètic. Acompanyat de la família, amics i conciutadans, Pericot va visitar l'espai que porta el seu nom i va incidir en la importància del diàleg, la discussió i la investigació per a l'evolució de l'art i altres manifestacions que s'hi relacionen, com la comunicació audiovisual.
L'alcalde del Masnou, Pere Parés, al seu torn, va tornar a agrair la cessió de l'artista i va parlar de l'orgull que suposa per a un poble com el Masnou un espai d'aquestes característiques i comptar amb un artista del renom i el prestigi de Pericot: "Amb aquest espai ja ets una mica més nostre, més del Masnou", va afirmar.

La coordinadora de l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, va celebrar la col·laboració entre l'Ajuntament i l'artista, en considerar una bona mostra del que es pot aconseguir quan els consistoris aposten per l'obra dels artistes dels seus municipis.


Per a més informació consulteu la web de l'Ajuntament http://www.elmasnou.cat/No hay comentarios:

Publicar un comentario